Somewhere over at Rainbow

Det blev fredag och Universal Studios stod på schemat. Tom i magen efter lite kalvande vaknade Bella upp med lite huvudvärk och några minnesluckor, och Soof mådde väl inte bäst heller så Universal-planerna blev framflyttade till lördagen. Dagen spenderades istället vid poolen på Motellet och vi var verkligen inte sugna på att göra någonting på kvällen så vi körde till Rainbow och käkade lite mat. Ägarna blev bundis med oss så vi trivdes som fisken i vattnet. Dock kändes det lite obehagligt då en medelålders man (såklart) i båset bredvid oss satt och stirrade på oss under hela vår middag.

Vi tänkte fan, snart börjar han prata med oss. Inte en till!!

Ägaren som verkade känna den här mannen kom fram till oss och frågade om allt var bra och berättade lite historia om detta kända rockställe.

Han sa att många kändisar kommer dit och pekade på mannen som hade stirrat hela kvällen. "Vet ni vem detta är?" Mannen tog då på sig sina pilotbrillor och vände sig mot oss. "Det är Frank Stallone, Sylvester Stallones bror". OK svarade vi. Eftersomvi inte har en aning om vem han är.

Därför hade vi inget att säga till honom mer än "Hello".

Efter ca 15 min och ännu mer stirrande vände han sig om och började prata med oss. Nu var han ju lite mer spännande eftersom han var en "kändis". Kul att vi inte visste vem han var, det verkade han inte vara van vid.

Vi snackade med många intressanta personer (bl.a. en tant med silikonpattar och magtröja) Ja det går inte att beskriva med ord men det var ännu en knasig men sjukt kul kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar