Everybody comes to Hollywood

Det blev den fjärde maj och vi lämnade beachlivet för storstadslivet, eller snarare turistlivet. Vi började dagen med att hoppa in i Mr Right och körde mot den berömda Hollywood-skylten. Efter krokiga, smala och branta backar kom vi äntligen fram till... en stängd grind?! Vi fick visst inte köra ända upp så vi fick posa och fota framför ett plank istället. Men vi var nära!





Spexig tjeja


Ett mysigt café mitt uppe i bergen

In i bilen igen och vidare till utsiktsplatsen på Mulholland drive. (platsen där vi trodde att Dylan och Brenda spenderade en dejt med att hångla och lyssna på R.E.M. i Dylans porsche, men det var det nog tyvärr inte).




Med en vacker utsikt fast på hornhinnan drog vi vidare till världens kanske kändaste postnummer; 90210 Beverly Hills!

Vi cruisade ganska gött där i vår Cab! Vi såg inte så många hus, utan snarare inhängnade slott med privata tennisbanor, pooler och portvakter. Där bodde nog inte många Svenssons.

Soof trivdes som fisken i vattnet. Hon ville inte åka därifrån. Men eftersom Bella körde så kom vi därifån ändå. Genom Sunset strip, förbi alla kända barer och alla 1000 trafikljus kom vi fram till Hollywood City Inn, ett Motell vi kom att älska.



Beverly Hills 90210- skylten!


Bella utanför sitt hus, kom gärna in på en fika om ni har vägarna förbi!



Beverly Hills


Whiskey a Go Go

Svettiga som få checkade vi in och bestämde oss för att använda vandringsbenen igen. Denna gången skulle benen ta oss till det kanske mest turistrika stället i Hollywood; Walk of fame och Hollywood Boulevard.

Svetten rann, så särskilt glammiga var vi inte när vi kom fram till Kodak Theatre. Vi kollade runt på de överksattade teatrarna i ca 10 min sen satte vi oss på Coffee bean rätt över gatan och kollade in folk istället.

Påväg hem till Motellet stötte vi på en man som ville snacka, han var promoter för nån nattklubb. Visst, det är trevligt när folk kommer fram och pratar, men det blir lite jobbigt när dom försöker följa med en hela vägen hem. Ännu jobbigare är det när man försöker bli av med dom genom att säga att man ska hem och duscha och deras svar blir "Men jag behöver också duscha". Creepy! Som tur var mötte vi två svenska killar som hjälpte oss att bli av med honom.



"If you have questions about love, business, health, money, career; BELLA will not only tell you, but she will show you! Are you wondering about Is she or he faithful? BELLA will give you the answer! Satisfaction guaranteed!"





Anna Nilsson, varför har du inte berättat att du har en stjärna på Walk of Fame?







Väl hemma bestämde vi oss för att lämna pensionärsreselivet och festa lite. Det slutade med en kväll i Rockens anda, först några drinkar och lite musik på Whisky a Go Go. Som vanligt kom det fram medelålders män till oss, de var förvånansvärt trevliga (+att en av dem kände Patrick Dempsy, aka Dr. McDreamy) så vi hängde med dom vidare till Rainbow Bar & Grill. Ett beslut som vi aldrig kommer att ångra för vi blev helt förälskade i det stället!

I baren fick vi se vår första kändis, Lemmy från Mötorhead. Slutet av denna kvällen är ganska suddig för Soof men kul det hade vi!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar