Framme i L.A, Santa Monica!

Så blev det söndag och vi hoppade in i Mr. Right som med hjälp av GPS-tantens ljuva stämma skulle ta oss till Santa Monica. Efter att ha trotsat GPS- tanten lyckades vi än en gång komma in på Highway 1, antagligen en av världens vackraste vägar. Och javisst, ännu en gång blev vi lika lyckliga över att köra på denna underbara vägsträcka.
In till L.A. fick vi sitta i bilkö men vad gör det när man har stilla havet på höger sida och hör Mustang Sally ur bilhögtalarna?! Nada! Pigga och glada anlände vi till Santa Monica och spenderade kvällen med att äta mexikansk mat och dricka Margaritas (eller att kalla det margaritas är lite väl snällt, det var snarare tequila i dricksglas)

På måndagen tog vi på oss walkingbenen igen och gick ner till Santa Monica- piren. Ett nöjesfält på en pir helt i trä. Walkingbenen råkade sedan leda oss in till stan där det blev strosande och shopping.
På kvällen fick vi in en riktig fullträff, råkade gå förbi en skepp- inspirerad restaurang som såg mysigt ut så vi in och oj va rätt vi hade! Personalen var trevlig, maten o drinkarna fantastiskt goda och när ägaren av stället, Ron, fick höra att vi var svenskar kom han fram och pratade med oss, det var nämligen så att hans fru var svensk. Efter att vi hade ätit upp vår mat kom servitrisen förbi med ett fat med en brownie och hälsade att ägaren av stället ville ge den till oss. Kapten Ron, redan en favorit!
































3 kommentarer:

  1. åååååh brudar, jag gråter nästan lite när jag tänker på hur bra ni har det, fortsätt med det :) saknar er. PUSS

    SvaraRadera
  2. Hej Fia din lille råtta.... Mamma o pappa e här o läser bloggen. Pappa undrade vem Mr Right va.... redan mött kärleken.... brum brum sa jag ;-)

    Puss från oss avundsjuka i lilla fbg
    Em lii Jack Mamma o pappa

    SvaraRadera
  3. Det e skit kul att se hur ni har det!!
    Vi har stängt av tv.n,jag & Andreas för att istället läsa om er. Sanning faktiskt, de e sant, säkert eller Tv,n e på men vi sitter med varsin dator och kollar korten och läser högt samtidigt olika saker, rörigt. Känns som att ni reser väldigt fort då typ snabbkör liksom... Andreas sa just att ekorren du matar har en loppa, som kan ge dig indianfeber så om du skulle känna dig dålig vet du. Kul med en amerikansk mås me.

    Funderade lite på hur ni tagit kortet med båda er, hoppas ni ställt in kameran för det e inte bra att prata med främlingar!

    Kram & röj Andreas & Jennie

    SvaraRadera