A night at The Roxbury

Efter att ha passerat världens största snabbmatsrestaurangs-skylt i form av en gigantisk cowboyhatt ett X antal gånger och varje gång läst skylttexten högt på bonnig american southern- dialekt kunde vi inte lämna L.A utan att ha smakat "Arby´s roast beef sandwich, It´s delicious!" Särskilt delisious var den inte, men det var humor på hög nivå!

Carwash och coin- laundry hann vi också med innan vi svirade om till partykläder. Denna gången hade en kille vi träffat på söndagen på Voyeur fixat in oss på en annan klubb, vid namn Roxbury. Nöjda gick vi än en gång förbi kön och fick gratis drinkar vid VIP- bordet hela kvällen, vilket kanske inte var så bra eftersom vi skulle åka tio timmar i bil till Grand Canyon dagen efter. Vår plan på högst tre drinkar höll inte så bra. Kvällen blev såklart ännu en gång succé! Och vi fick lite kändisspaning med, Three 6 Mafia.




Vår kära Mr. Right blir ren och fin


Vår lilla hemstad är världsberömd verkar det som


Arby´s roast beef sandwich!!!

It´s delicious!

Vi hittade varken barn eller husdjur i maskinen, det kändes skönt



Tänk på att kolla i fickorna på byxor innan ni tvättar dem, annars kan det hända att ni tvättar pengar och då får ni lägga dem på tork, precis som Sofie fick göra


Roxbury!

Nyfunna vänner, äntligen lite trevliga tjejor!


Två av tjejerna hade skrivit texten till LMFAO:s låt Party rock anthem. Och en av dem dejtade svenska djn Avicii.

1 kommentar:

  1. Spelade de "What is love"? Var Will Ferell på dansgolvet?

    SvaraRadera